Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
 

Kontakt

Öppettider

Måndag - Fredag: 10:00 - 18:00

Lördag : 10:00 - 15:00

Söndag : 11:00 - 15:00

Välkomna!

Öppettider

Måndag - Fredag: 10:00 - 18:00
Lördag : 10:00 - 15:00
Söndag : 11:00 - 15:00
Välkomna!

×

Kontakt

Köp och leveransvillkor

För att kunna garantera leverans samma dag behöver vi ta emot din beställning senast kl 12 på vardagar och klockan 10 på lördagar. Söndagar, aftnar och helgdagar kan vi ej garantera leverans. Vid ej garanterad leveransdag  kan blommorna levereras dagen innan eller följande vardag. Leverans sker oftast mellan 10:00 -18:00 på vardagar och mellan 10:00-16:00 på helgerna..

Leveranser till  företagsadresser  sker under kontorstid och måste beställas i god tid. Vid leveranser till tex. skolor, hotell eller företag lämnas blommorna ofta i byggnadens reception. 

Under extrema väderförhållanden kan vi inte garantera att din order levereras på utsatt dag. Om vi inte lyckats att leverera din order kommer den istället att bli levererad så snart som möjligt. 

Leveranssäkerhet 
Beställaren ansvarar för att mottagaruppgifterna är fullständiga och korrekta, eventuell felleverans eller leveransförseningar ersätts ej i dessa fall. Det är viktigt att beställaren anger portkod eller liknande för att det ska gälla som fullständig adress.

Vi kontaktar alltid mottagaren innan, om det inte finns önskemål om att blomman kan ställas utanför, om mottagaren inte är hemma. Ansvaret är då hos kunden. 

 

Leveransförseningar kan ske om mottagaren inte gått att nå innan vårt sista bud gått..
Blomsterpigan och mottagaren kan också komma överens om annan leveransdag än angivet datum på ordern om mottagaren önskar detta. Om mottagaren och levererande florist har kommit överrens om leverans, men mottagaren inte är tillgänglig vid själva leveranstillfället, kommer blommorna hängas på dörren för att säkerställa leverans

Leveranssätt
Leverans sker med bud bil, men express och tidsbud går ibland med taxibud.

Reklamationer
Kontakta butiken snarast om något skulle gå fel med leveransen eller att buketten inte är till belåtenhet, så att vi får en chans att göra rätt för oss...vi är måna om att det ska bli bra.

-Stäng fönster när du läst klart-

-Pigorna