Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
 

Kontakt

Öppettider

Måndag - Fredag: 10:00 - 18:00

Lördag : 10:00 - 15:00

Söndag : 11:00 - 15:00

Välkomna!

Öppettider

Måndag - Fredag: 10:00 - 18:00
Lördag : 10:00 - 15:00
Söndag : 11:00 - 15:00
Välkomna!

×

Kontakt

Personal

Johanna Neckmar
Johanna Neckmar
(Blomsterpiga sedan 1992) Det är Johanna som är den ursprungliga Blomsterpigan och startade butiken tillsammans med David. Hon sköter inköpen av snittblommor och växter och har mycket tankar och idéer om utveckling och förbättring av butiken. Johanna binder gärna buketter med inspiration av naturen. Hon vill att både personal och kunder ska trivas och känna sig välkomna. Specialitet: Snygga inpackningar och vilda och romantiska buketter, skyltningar Kommer ifrån: Kallinge Brinner för: familjen, Utveckla butiken och MalmöCity, Åker gärna Rollerblades, tränar Bikramyoga och spelar Padel Favoritblomma: Ranunkel, anemoner och luktärt Motto: If you can dream it, you can do it!
David Neckmar
David Neckmar
…är han som har byggt och inrett allt i butiken. David kan fixa allt bara han har lite ståltråd, ja det är faktiskt sant. Inget är omöjligt, kanske lite jobbigt ibland…David levererar varje Måndagsblomman till våra företagskunder och en hel del av våra blomsterbud. När vi får specialbeställningar, knepiga utmaningar och skyltningar, då är det David som får rycka in. Uppvuxen i Bara och Afrika Gillar: Uppfinningar, Historia, Teknik, Golf Snowboard, fd Teakando-utövare Favoritblomma: Amarathus- rävsvans och andra vulgära blommor Motto: Våga vägra ”Lagomträsket”
Jacqueline Folkesson
Jacqueline Folkesson
(Blomsterpiga sedan 2005) ….svarar när du ringer eller mailar och tar hand om beställningarna som kommer . Jacqueline binder härliga buketter och inspirerar oss med nya färgkombinationer. Hon skapar alltid god stämning med sitt lugn och underbara sinne för humor. Hennes känsla för inredning märks i familjens mysiga hus och fina trädgård. Specialitet: Buketter Kommer ifrån: Lindås Brinner för: Familjen, trädgårdsliv, loppisar Gillar: sina Dr Martins, Svart Sammet, barfota Ernst Favoritblomma: Jetrams, Vitsippor , Granar och Bräken Motto: Croissanter funkar även på vardagar
Malin Hammar
Malin Hammar
(Blomsterpiga sedan 2006) Malin är inte bara en kreativ och kunnig florist utan hon är otroligt bra på att skriva vackert och att teckna. Vi är stolta över att Malin som textar våra begravningsband och kort. Hennes konstnärstalanger syns i hennes utsökta blomsterarbeten. Hon tar sig an de svåraste utmaningarna med glädje. Malin har alltid något hyss eller en sång på gång, det är aldrig tråkigt… Hemma i hennes trädgård syns också hennes intresse för växter och frökataloger. Specialitet: Begravingsbinderier och textning Kommer ifrån: Karlskrona, Nättraby Brinner för: Klättring, och salta bad Gillar: Fåglar, Tälta på en klippkant, Favoritblomma: Den första snödroppen Motto: Det finns alltid en anledning till att skicka ett kort.
Anna Bjernryd
Anna Bjernryd
(Blomsterpiga sedan 2013) Anna är ett riktigt energiknippe, hon är alltid glad och är ser effektivt till att växterna vattnas, rosorna snittas samtidigt som hon binder stiliga buketter. Hon ser till att alla har det bra och att kaffekokaren går varm. Anna har jobbat som florist sedan 2003 i Stockholm och Köpenhamn. Blomsterpigans ballerina, vinkännare och mästare på husmanskost. Specialitet: Rundbundna buketter, ton i ton Kommer ifrån: Tyringe
Hanna Sofia
Hanna Sofia
Hanna-Sofia är Blomsterpigans sångfågel, som gärna bjuder på skönsång samtidigt som hon binder fina buketter. Utbildad florist och trädgårdsarkitekt. Specialitet är färgsprakande buketter och ser till att det finns vackra buketter att välja på i butiken. Hanna Sofia svänger sig gärna med danska uttryck. Intressen för allt om växer, familjen och härliga bad i Falsterbo. Har dansat ballet och sjungit opera. Motto: Önskan är möjlig om viljan är böjlig. (BobHund)
Anna Nord
Anna Nord
Anna Nord som vi även kallar Nordan...är vårt senaste tillskott. Hon är en fotbollstjej som kommer från Landskrona och har jobbat som florist sedan....Gör gärna stora luftiga buketter och underbara kransar och skyltar om i butiken. Anna är inte bara snabb som florist hon en uthållig löpare som gärna springer långt. Vår fashionista-alltid snygga outfits.
Mara
Mara
Vår nya stjärna började september 2021. Mara kommer från Göteborg. Brinner för allt som har med färg, form och kreativitet att göra. Älskar vandringar i dramatisk natur, gärna med hunden i ryggsäcken, När hon inte binder pampiga och färglada buketter så kanske hon odlar egna blommor eller studerar stjärhimlen. Motto: More is more, less is bore.